"МАК-GPS" реліз 2.0.

       Спеціалістами підприємства «Візор» створено новий проект «МАК-GPS», який включає в себе комерційний моніторинг рухомих об’єктів. Проект призначений для моніторингу всіх типів транспорту, який не відноситься до громадського, а саме: сміттєвози, міліція, машини швидкої допомоги та  інші.

    Комплексна система моніторингу рухомих об’єктів (МРО) призначена для безперервного оперативного контролю місця розташування, стану мобільних об'єктів та їхніх вантажів. Вона дозволяє оптимізувати роботу диспетчерських служб підприємств, вирішувати завдання транспортної логістики в системах управління перевезеннями і автопарком для контролю фактичних маршрутів мобільних об'єктів за допомогою системи GPS.

      Основною метою МРО є забезпечення автоматизованого, оперативного збору та обробки інформації про місцезнаходження, стану мобільних об'єктів, їх систем та вантажів. Інформація, що надходить з системи, дозволяє створити оптимальні організаційні умови для прийняття управлінських рішень, аналізу використання ресурсів підприємства, а також при проведенні розслідувань у разі надзвичайної ситуації, при відновленні картини розвитку подій.

Система моніторингу «МАК-GPS» має наступні можливості:

  •  перегляд даних про транспорт на мапі в он-лайн режимі,
  •  перегляд даних про транспорт на мапі у вигляді треків руху (історія руху),
  •  внесення даних про об’єкти моніторингу,
  •  створення геозон різних форм,
  •  конфігурація маршрутів та створення маршрутів зі списку геозон.

     Комплексна система моніторингу рухомих об’єктів є більш простішою GPS системою ніж моніторинг та управління рухом громадського транспорту, але ми відповідально відносимося до таких систем і можемо запропонувати обладнання та програмне забезпечення з використанням новітніх технологій.

 


Новини
26.11.2018
РІ-01: Пульт індикації для транспорту
Нами виготовлено пульт індикації для водіїв та машиністів локомотивів
Детальніше
28.07.2017
МАК: GSM зв`язок з водієм
Створено систему голосового зв`язку водій-диспетчер без порушень ПДР
Детальніше
28.07.2017
Ода "МАКу"
Володимир Ткаченко- як завжди з усмішкою, чарівно
Детальніше
Всі новини
"МАК" онлайн